FOTO O vedetă celebră se iubeşte cu un botoşănean. Cei doi au planuri de căsătorie

Foto: WowBiz
Foto: WowBiz

Andreea Balan radiaza de fericire de cand l-a cunoscut pe actorul George Burcea, barbatul care a reusit sa-i readuca zambetul pe buze dupa suferinta ingrozitoare prin care a trecut dupa despartirea de Keo si relatia esuata cu americanul Michael. Cantareata e indragostita lulea de George si, din fericire pentru ea, sentimentul e reciproc, potrivit WowBiz.ro

like facebookAndreea Balan traverseaza una dintre cele mai frumoase perioade din viata sa. De cand iubeste din nou parca a renascut, e toata un zambet, iar proiectele s-au inmultit, la fel ca si concertele. Mai exact, blondinei ii merge bine nu doar pe plan sentimental, ci si pe plan profesional.

Relatia dintre cei doi este serioase din cate se pare, mai ales ca Andreea l-a prezentat de mult timp parintilor, el a dus-o acasa la ai lui, la Botosani, iar recent tanarul a cunoscut-o si pe bunica Andreei, cea care i-a asteptat cu masa calda de Paste.

Foto: WowBiz
Foto: WowBiz

“Andreea si George au planuri mari, vor sa se casatoreasca, vor sa faca copii, dar toate la timpul lor. Parintii Andreei il adora pe George si, mai nou, si bunica de la Ploiesti. De Paste a fost la bunica ei cu George, au stat la masa, au povestit, batrana e fericita ca in sfarsit e si Andreea linistita. Au luat cu ei si catelul, Jack. Le-a zis sa se aseze la casa lor sis a-si construiasca o familie. George a prezentat-o familiei anul trecut. Ea se intelege cu viitoarea soacra de minune, isi vorbesc, se sfatuiesc, comploteaza si-l barfesc pe George. Andreea chiar e fericita si acum e mai rasfatata ca niciodata de George. Mereu ii face surprize, ii gateste delicatese, o face sa rada… o sprijina, e ceea ce ea nu a avut parte. Mama Andreei are o parere foarte buna despre el, la fel si tatal ei, Sandel. Domnul Balan, in 9 ani de relatie cu Keo, nu cred ca l-a vazut o data… “, sustin surse din anturajul Andreei Balan.

Sursa: WowBiz.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *