Cum a fost ales candidatul ALDE la Primăria Botoșani. Vezi ce spune co-președintele ALDE, Dumitru Zmău!

Gabriel Atudoroae, candidat ALDE la Primaria- Botosani, si Dumitru ZmauCo-președintele ALDE Botoșani, Dumitru Zmău, a destăinuit, vineri, la lansarea oficială a candiaților ALDE la alegerile locale din 2014, care a fost criteriul care a stat la baza desemnării candidatului la Primăria Botoșani, Gabriel Atudoroaie.

El a spus că a fost la domiciliul candidatului, pentru a vedea cât de gospodar este acesta.

like facebookÎnainte e a-l promova pe scena politică botoșăneană, am vrut să mergem la el. Eu am vrut să cunosc gospodarul și nu vorbele pe care le scoate gospodarul. Am fost la el acasă. Am găsit o familie frumoasă, doi copii frumoși, o soție gospodină, o coasă lustruită cu mâna lui, o curte. Și am plecat de la zonele sensibile pe care le are gospodarul: cum este în baie, cum e la WC. Acesta este stilul meu de a cunoaște oamenii. Cel care nu a făcut pentru el, nu face nici pentru oameni. Nu se face de rușine niciodată pentru comunitate”,  a spus Zmău, care a adăugat că Atudoroaie este un om modest, harnic, cinstit și este sincer

 

3 thoughts on “Cum a fost ales candidatul ALDE la Primăria Botoșani. Vezi ce spune co-președintele ALDE, Dumitru Zmău!

  1. Militianul Zmau tot militaian…a mancat si a baut gratis in casa omului!Macar sa ne zica daca are la WC hartie igienica parfumata !

  2. amu daca tot s-a apucat sa faca destainuiri, sa ne spuna : 1 daca a si fost si in baia si wc-ul altor posibili candidati 2. ce a controlat la aia care candideaza la consilieri 3 cine a fost in control la toaleta dumisale…..

  3. Bai Miluca, cu texte de astea vreti sa va voteze lumea?Ai auzit proverbul:,,Daca taceai filozof ramaneai”?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *