Noi posturi vacante în instituțiile publice. Vezi în ce domenii!

angajari- locuri de muncaMai multe instituții publice au scos la concurs posturi pe diferite specializări. U.M. 01251 Botoşani, din Ministerul Apărării Naţionale, organizează concursul pentru ocuparea unui post vacant de funcţionar debutant, funcţionar, (funcţie asimilată de recepţioner hotel) din cadrul Căminului Militar de Garnizoană.

like facebookCondiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii gimnaziale / medii / şcoala profesională;  nivelul de acces la informaţii clasificate este secret de serviciu, fiind necesar acordul scris al persoanei care doreşte să candideze privind verificarea în vederea obţinerii autorizaţiei de acces la informaţii clasificate, în situaţia în care va fi declarată „admisă”.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 18 mai 2016, ora 16:00: data limită de depunere a dosarelor; 25 mai 2016, ora 09:30: proba scrisă; 31 mai 2016, ora 09:30: proba practică; 06 iunie 2016, ora 09:30: proba interviu.

Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” Botoșani , organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă determinată (1 an) a postului contractual de execuție, temporar vacant, de actor mânuitor păpuşi, grad profesional I.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcției contractuale sunt: studii superioare de specialitate, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalente; vechime în specialitate: minimum 3 ani şi 6 luni; simţ ritmic; memorie motrică; dicţie, canto; creativitate, expresivitate; capacitate de improvizaţie.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 17 mai 2016, orele 15.00: termenul limită de depunere a dosarelor; 23 mai 2016, ora 10.00 : proba scrisă; 26 mai 2016, ora 10.00: proba interviu.

Primăria Comunei Vârfu Câmpului, Judeţul Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, clasa I, grad profesional debutant.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt:  nivelul studiilor: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechimea în specialitatea studiilor necesare ocupării postului: fără vechime.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 21 mai 2016 – termenul limită de depunere a dosarelor; 25 mai 2016 – proba scrisă; 27 mai 2016 – proba de interviu.

 

Agenția Națională a Funcționarilor Publici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea funcției publice de execuție vacante de auditor, clasa I, grad profesional superior din cadrul aparatului de specialitate al primarului municipiului Dorohoi, judeţul Botoşani.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniul de licenţă contabilitate sau economie; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minim 9 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor: 30 mai 2016, ora 10:00: proba scrisă; data și ora interviului vor fi comunicate ulterior.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *