Spectacolul „Balerinul turbat”, pus in scena pentru actorul Volin Costin. Un candidat la Primaria Botosani, alaturi de actorul botosanean, in public!

balerinul turbatbalerinuSâmbătă seară, spectacolul „Balerinul turbat”, nominalizat la Festivalul Internaţional al Recitalurilor Dramatice „Valentin Silvestru” a fost jucat în scop umanitar pentru actorul Volin Costin, care în urmă cu un an a suferit un accident cerebral. Banii din biletele vândute la acest spectacol vor ajunge pentru recuperarea directorului artistic al teatrului Mihai Eminescu, Volin Costin.

Spectacolul Balerinul turbat care îl ca unic actor pe Mișa Donțu  redă viața artistului cu suișuri și coborâșuri, cu necazuri, dar și micile plăceri ale vieții, care de regulă sunt mai mult ținute ascunse, departe de ochii publicului.

Din păcate, sala la spectacolul umanitar dedicat actorului botoșănean Volin Costin a fost pe jumătate goală, dar cu toate flutur si misa dontu balerinul turbatacestea, Mișa Donțu s-a bucurat de un real succes fiind aplaudat minute în șir de publicul prezent.flutur in public

În public s-a aflat și fostul primar, Cătălin Flutur, candidat la un nou mandat de primar, alături de liberali apropiați acestuia. Liderul liberalilor a urmărit întregul spectacol susținut de actorul botoșănean și realizat împreună cu coregrafa Vica Bucun. La final, Flutur l-a așteptat pe actor câteva minute pentru a-l felicita personal pentru punerea reușită a spectacolului în scenă.

2 thoughts on “Spectacolul „Balerinul turbat”, pus in scena pentru actorul Volin Costin. Un candidat la Primaria Botosani, alaturi de actorul botosanean, in public!

  1. Bravo politicieni portocalii, galbejiti!
    Tot teatrul se asorteaza cel mai bine cu voi! Actori basisti, tristi, … Cu gandul la dosare, si nu la scenarii! Botosanenii va ureaza racoare usoara!

  2. Sunt oameni care isi vor teatrul inapoi. De ce sa fim rai? Primarul Portariuc nici macar nu discuta cu ei, ce pretentii sa mai avem ca sa se duca pana acolo ca sa-i vada jucand???? Nici macar la premiere n-ajunge. Portariuc este, clar, cel mai slab primar din toate timpurile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *