Traian Băsescu: Am înțeles că obiectivul PMP la Botoșani este 10%. Înțeleg că PSD va face 8% și PNL 6%

traian basescu 0Președintele PMP, Traian Băsescu, a declarat, sâmbătă, la Botoșani, că obiectivul PMP este de a câștiga alegerile. El a spus la lansarea candidaților PMP Botoșani că PMP nu are niciun motiv să nu intre în această campanie cu metalitatea învingătorului.

like facebookAm înțeles de la domnul președinte Țâbuleac că are ca obiectiv un procent de 10% pe care îl va realiza. Înțeleg însă prin acest acest obiectiv că PSD va face 8% și PNL 6%. Obiectivul nostru este să câștigăm alegerile. Este mentalitatea pe care trebuie să o avem înaintea unei competiții. PMP nu are niciun motiv să nu intre în această campanie cu metalitatea învingătorului”, a spus Băsescu.

La rândul său, candidatul PMP la Primăria Botoșani, dar și la Consiliul Județean, Mihai Țâbuleac, a declarat că pentru a ieși din actualul blocaj politic este necesar să se pună în funcțiune un nou proiect politic numit PMP.

Țâbuleac i-a criticat pe ultimii doi primari ai municipiului Botoșani, care, spune el, ”au tot împrumutat și au dus instituția la un coeficient prea mare de îndatorare, ceea ce va crea greutăți în absorbția viitoarelor fonduri europene. Au împrumutat și nici măcar nu au făcut lucrări de calitate cu banii respectivi”, a menționat Țâbuleac.

mihai tubuleac diaconescuCritici a adus și celor de la conducerea Consiliului Județean. El a spus că cei care au fost aleși de USL în 2012, s-au dovedit a fi nepotriviți și sfidători.

Și-au pus panouri și s-au lăudat cu toate lucrările pe care le-au primit de la mine în 2012. Nu au fost în stare să le termine. Era făcut mai mult de jumătate din proiectul privind managementul deșeurilor și ei într-un mandat întreg nu au fost în stare să pună în funcțiune depozitul nou de deșeuri de la Stăuceni”, a afirmat Țâbuleac.

 

 

 

 

One thought on “Traian Băsescu: Am înțeles că obiectivul PMP la Botoșani este 10%. Înțeleg că PSD va face 8% și PNL 6%

  1. TABULEAC CU TOATE NULITATILE DIN JUDET,EVAZIONISTI,HOTI SI ALTE EXEMPLE BUNE PENTRU GRADINA ZOOLOGICA,RUSINE LA MUNCA CU VOI IN SIBERIA….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *