Mama fetelor violate de tatăl lor: De ce aţi stat să vă…? Aveţi numai sex în cap

mama fete violate drislea trusestiMama fetelor care au fost violate de tatăl lor timp de un an are o atitudine revoltătoare, ţinându-i partea concubinului ei care a ajuns după gratii.

”Eu nu ştiu dacă s-a apucat de ele sau nu. Ele nu mi-au spus, s-au dus direct la Poliţie. Eu nu cred treaba asta. Eu mă bag în jar că nu cred, treaba asta. Ştiu că nu-i vinovat. Din cauza la altcineva, au fost influenţate să facă ce-au făcut. De-o verişoară de-a lor. Că le-au băgat discotecile p…le în cap. Că or umblat la Ştefăneşti cu atâţia golanii după dânsele. De atâta p…lă şi băutură s-au drogat”, susţine mama fetelor.

Culmea este că fetele i-au spus despre abuzurile tatălui, însă ea nu a luat nici o măsură. Până şi Dumitru Antoniac, din comuna Truşeşti, a recunoscut faptele, însă a pus totul pe seama băuturii. Calvarul celor două fete a început în urmă cu un an. Prima dată a abuzat-o pe cea mare, de 16 ani, îi reproşa că are un prieten şi nu din spirit protectiv ci îi reproşa că nu întreţine relaţii sexuale şi cu acesta.

„Când mama nu era acasă, atuncea ne făcea ce ne-a făcut. Nu puteam să spunem nimic, că ne era frică. Ne ameninţa că ne omoară. Bea tot timpul şi atunci ne şi bătea. Anul trecut a început”, susţine una dintre fete.

like facebookSpecialiştii de la Protecţia Copilului au declanţat o anchetă şi precizează că este un lucru grav că mama ştia şi nu a intervenit. ”Am realizat evaluarea iniţială a cazului şi este evident că este un caz de abuz sexual. Vom face evaluarea complexă în teren. Ieri a fost evaluarea adolescentelor şi vom vedea dacă se impune instituirea unei măsuri de protecţie specială pentru adolescenta minoră. ”, spune Felicia Mihai şeful Compartimentului Comunitar Specializat în Protectia Copilului de la DGASPC Botoşani.

Sursa: Adevărul.ro

Monstru cu chip de om. A făcut sex cu două minore, fiica sa şi fiica vitregă

 

 

2 thoughts on “Mama fetelor violate de tatăl lor: De ce aţi stat să vă…? Aveţi numai sex în cap

  1. E o cretina si nimic mai mult, sigur baga in ea cot la cot cu oligofrenul ala violator si atunci ce poti sa vrei, bautura face monstri si in ultimul timp e asa o scuza buna pentru toate ororile de la tara, una-doua vaaai am baut si nu stiam ce fac, pai daca esti limitat de felul tau, cum dracu sa stii? Sper sa primeasca de zeci de ori mai rau amandoi!

  2. O femeie,toanta,cretina,imbecila si in toate felurile posibile.Pai cum poti sa zici,ca e vina lor ca au fost violate,pai zdreanta naibii baga-te in jar pentru fetele tale nu pentru oligofrenul,si retardatul de barbatutu.Orice ar fi facut copilele alea sa-l instige,el e adultul,si teoretic le era tata.,practic e un bou care in inchisoare o sa-si primeasca o frumoasa rasplata,va deveni el insusi o fetita.Se numeste justitie divina si o sa ai parte si tu de ea,vaca imputita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *