Flutur, acuze către Portariuc: A decis de la sine putere ca Zilele orașului Botoșani să se desfășoare în plină campanie electorală

catalin flutur gheorghe sorescu costel sopticaCandidatul PNL la Primăria Botoșani, Cătălin Flutur, îl acuză pe contracandidatul său Ovidiu Portariuc de încălcare a legislației privind campania electorală. Flutur susține că prin noua lege nu mai sunt permise spectacole, serbări și focuri de artificii, ori, susține candidatul PNL, Ovidiu Portariuc organizează Zilele municipiului în plină campanie electorală și fără acceptul Consiliului Local.

like facebookOvidiu Portariuc a decis de la sine putere ca Zilele orașului Botoșani să se desfășoare în plină campanie electorală fără a avea o hotărâre de Consiliu Local. Putea să arunce în cârca CL. Nu, a fost o hotărâre clară, că vine campania și să ne distrăm în campanie, dar greșeală este mai mult decât evidentă și mai mult decât sancționabilă. Curtea de Conturi a imputat sumele cheltuite pe manifestări, revelione și s-a spus clar Primăriei că nu se poate organiza o manifestare de genul acesta fără o hotărâre de CL care să stabilească exact modul cum se fac aceste cheltuieli, dar de data asta au spus oricum după noi potopoul și s-a luat o decizie unilaterală”, a spus Flutur.

Manifestările prilejuite de Zilele municipiului Botoșani încep pe 6 mai.

 

 

One thought on “Flutur, acuze către Portariuc: A decis de la sine putere ca Zilele orașului Botoșani să se desfășoare în plină campanie electorală

  1. Nu am un candidat favorit dar Flutur nu iti este rusine? Cine este in plina ancheta de DNA,tu sau Portariuc?mai lasa ciolanu’, nu te-as vota niciodata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *