FOTO Candidatul independent la Consiliul Local, Marius Buliga, a dat start campaniei electorale

marius buliga campanie electoralaMarius Buliga, aflat în postura de candidat independent și aspirant la un nou mandat de consilier local, a fost unul dintre cei care au dorit să fie prezenți la startul campaniei electorale pentru Alegerile Locale 2016.

Însoțit de un număr mare de susținători, acesta s-a declarat optimist, afirmând că cetăţenii municipiului au nevoie să fie reprezentaţi în consiliul local de independenţi, oameni care nu sunt înregimentaţi sau aserviţi politic şi care au puterea şi curajul de a deveni vocea lor.

“Plec de la premisa că întotdeauna este loc de mai bine, așa că nu intenţionez să duc o campanie agresivă, cu atât mai mult cu cât, în ultimii patru ani am fost cu toţii martorii unor permanente şi virulente atacuri politice în plan local, care în viziunea mea n-au avut efecte pozitive.

marius buliga campanieDupă aproape patru ani de la dobândirea statutului de ales local, desfăşurând o activitate intensă în Consiliul Local, dar mai ales în calitate de viceprimar al municipiului Botoşani, pot spune că în administraţia locală botoşăneană, mai sunt multe lucruri de făcut.

Este poate unul dintre motivele pentru care doresc să îmi continui activitatea în această direcţie, cu atât mai mult cu cât, experienţa acumulată în această perioadă m-a ajutat să îmi formez o viziune asupra sistemului şi a deficienţelor sale.

marisu buliga campanieDoresc să le urez succes tuturor contracandidaţilor mei, dar şi celor care luptă pentru a ajunge în fruntea acestei urbe! Să câștige cel Mai Bun!”

Sursa: comunicat presa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *