Monstru cu chip de om. A făcut sex cu două minore, fiica sa şi fiica vitregă

prins-retinut-300x158Un bărbat a fost trimis după gratii după ce mai bine de un an a întreţinut relaxii sexuale cu două minore, fiica sa şi fiica vitregă. Dumitru Antoniac, de 38 de ani, din satul Drislea comuna Truşeşti este acuzat de viol după ce a batjocorit cele două  un copile din vara anului trecut până în prezent.

Acesta a început în 2015 prin mustrarea fiicei concubinei sale pentru că aceasta ar fi avut un prieten. Mustrările nu erau părinteşti având în vedere că fata îşi începuse viaţa sexuală ci ca un reproş pentru faptul că nu face sex şi cu el. După ce, prin constrângere, a făcut sex cu minora acesta o ameninţa să nu spună nimănui. Apoi a început să aibă acelaşi comportament şi cu fiica sa biologică, de 15 ani.

like facebookAcest comportament al inculpatului a făcut ca fiica vitregă să fugă de acasă timp de trei luni, însă mama sa a rugat-o să se întoarcă acasă şi când a făcut-o a fost din nou violată. Culmea este că fetele nu au mai suportat umilinţele şi au povestit mamei lor totul, însă aceasta nu s-a dus la poliţie ci  preferat doar să îl certe. Apoi de toate aceste întâmplări au aflat nişte vecini ce s-au dus cu fetele la poliţie. În faţa anchetatorilor, Dumitru Antoniac a recunoscut faptele, însă a pus totul pe seama băuturii.

One thought on “Monstru cu chip de om. A făcut sex cu două minore, fiica sa şi fiica vitregă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *