Nou! Botoșănenii pot verifica de acasă tarifele pentru vacanțele în Antalya cu zbor direct de pe Aeroportul Salcea

campion tourBotoșănenii pot verifica singuri, începând de joi, 5 mai, tarifele pentru vacanțele în Antalya cu zbor direct de pe Aeroportul Salcea. Acest lucru este posibil datorită unei platforme online oferită de agenția de turism Campion Tour: www.suceava-antalya.com.

like facebookReprezentanții agenției susțin că platforma le permite persoanelor interesate  să filtreze ofertele  în funcție de data plecării, perioada, numărul de persoane, buget, categoria sau localizarea hotelului. Toate tarifele generate de sistemul de căutare a ofertelor sunt actualizate în timp real, acestea incluzând biletele de avion dus-întors pe ruta Suceava-Antalya-Suceava, taxele de aeroport, cazare 8 zile/7 nopti la hotelul ales, masa conform ofertei hotelului, transfer aeroport -hotel -aeroport și asistență turistică
pe toata perioada sejurului.

Cei care aleg să rezerve o vacanță în Antalya cu zbor din Suceava primesc gratuit asigurări medicale de călătorie și asigurări STORNO + o excursie opțională cadou”, susține reprezentanții companiei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com