S-a urcat fără permis la volanul unei maşini şi a omorât un om. După accident, a fugit

accident Tudora (3)Un tânăr fără permis de conducere a urcat la volanul unei mașini, a omorât un prieten, după care și-a văzut liniștit de treabă, părăsind locul faptei.

Adrian Bogdan Penciuc a primit, în primă instanţă, o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă, conducere fără permis şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiştilor. Fratele său, Iulian Penciuc, a primit un an de închisoare cu suspendare pentru conducere fără permis.

like facebookCei doi ar fi mers cu Mihai Ocu, de 41 de ani, din comuna Tudora într-o maşină de teren. Adrian Penciuc se afla la volanul maşinii când, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra volanului, Nissan Terrano răsturnându-se pe marginea drumului. Proprietarul maşinii, Mihai Ocu, a suferit răni grave, iar şoferul l-a pus în locul său şi a fugit de la locul accidentului.

După ce au descoperit detaliile accidentului, poliţiştii şi-au dat seama că nu Mihai Ocu se afla la volan. Ulterior, oamenii legii au ajuns la cei doi fraţi, care şi-au recunoscut faptele. Pe lângă pedepse, asiguratorul a fost obligat la plata unor daune de 100.000 de euro.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *