Mandatele membrilor Consiliului de Administrație de la Urban Serv, prelungite doar cu trei luni

consiliul local botosaniAdunarea Generală a Acționarilor de la societatea Urban Serv Botoșani a prelungit doar cu trei luni mandatele membrilor Consiliului de Administrație. Potrivit directorului Urban Serv, Simion Drelciuc, propunerea a fost de reînnoire a mandatelor pentru cei cinci administratori cu încă patru ani, însă unul din consilierii locali nu a fost de acord.

like facebookNu pot să spun care au fost argumentele acționarilor, ci s-a făcut doar propunerea care a întrunit majoritatea voturilor necesare. Problema este că termenul de trei luni este foarte scurt, dacă ținem cont de demersurile legale care trebuiesc făcute. S-ar putea ajunge ca în cele trei luni să nu se termine formalitățile. Ar fi fost normal ca prelungirea să fi fost măcar până la sfârșitul anului, în așa fel încât și noii acționari să își facă o imagine”, a spus Drelciuc.

Mandatele celor cei cinci membri, respectiv Nicolina Chirilă, Sergiu Burlacu, Iulian Gabriel Apotroșoaie, Mioara Paul Jurgiu și Ioan Sorici, au expirat luna trecută. Aceeași situație a fost înregistrată și la societatea Modern Calor, unde mandatele membrilor CA au fost prelungite tot cu trei luni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *