Candidat la primărie reclamat la Biroul Electoral că a furat startul campaniei electorală

ziar florin bulgaruUn candidat la o primărie din judeţul Botoşani a fost reclamat la Biroul Electoral de Circumscripţie după ce a distribuit prin comună un ziar în care erau atacuri la un contracandidat.

Este vorba despre comuna Răchiţi, unde candidatul din partea PNL, Florin Bulgaru a fost reclamat de la actualul primar, Gheorghe Iacob, candidat din partea ALDE. Legea menţionează că startul campaniei electorale se dă cu 30 de zile înainte de alegeri, respectiv data şase mai.

like facebook„Este un material scris care face referire în mod direct la un candidat care participă la alegerile locale şi este identificat în mod lămurit. Se adresează publicului larg având un pronunţat caracter electoral articolele prezentând programul electoral al candidatului PNL-Florin Bulgaru şi au drept finalitate determinarea cetăţenilor să voteze într-un anumit mod, elemente de natură să scoată în evidenţă cerinţa ca materialul să aibă caracter electoral.De asemenea, trebuie precizat faptul că, prin maniera subiectivă de a prezenta unele chestiuni, articolele depăşesc limitele activităţii jurnalistice de informare a publicului, uneori, aducând atingere chiar dreptului constituţional la demnitate”, susţine Gheorghe Iacob.

O plângere asemănătoare a fost formulată şi de candidatul independent la funcţia de primar, Dragoş Apetre.

„Chiar dacă Gheorghe Iacob este contracandidatul meu, eu aleg calea legală şi consider că este incorect din partea lui Florin Bulgaru să dezinformeze electoratul prezentând niste informaţii false şi discriminatorii faţă de adversarii lui politici. El preferă să-şi atace adversarii în loc să fie fair-play şi constructiv”, a declarat Dragoş Apetre

12 thoughts on “Candidat la primărie reclamat la Biroul Electoral că a furat startul campaniei electorală

  1. Startul de campanie a fost furat de liberali şi în alte zone ale judeţului, poate chiar în tot judeţul, inclusiv la Darabani şi în comunele limitrofe.

    1. Si la Comuna Curtesti au furat startul,dar nu este nici o problema PNL are un candidat de ……

  2. Da ALDE si un PRU de ce nu zac ca la Baluseni au intocmit dosare falze de candidaturi la 3 persoane care habar nu au, ca au depuse cereri de candidati pentru functii de consilieri locali la comuna Baluseni. Dosare intocmite in fals de catre Nichifor Ion si M-dam Stefan Elena.Deci au dosare cu liste incomplete.

  3. Care este problema ta fata de tractoristi…eu sunt un tractorist si multi altii ca si mine iubim aceasta meserie…aram pământul îngrijim ferme,întreținem agricultura,e o rusine sa fii hoț si prost,ce faci tu pentru societate mai mult decat noi,sau cu ce te consideri mai destept si mai util fata de oameni in comparatie cu tractoristi fustratule?

  4. Mare,mare smecher Florin asta. Cum sa furi startul campaniei ?! Pai nu stii mai Florinele ca nu ai nici o sansa? ce te grabesti asa ca fata mare la maritat?!:)))))Rusinica!! Rusinica! Rusinica!!!

  5. Florine, stai in banca ta ca politica nu i de tine. Mai ai multe de invatat pana sa ajungi sa conduci o Comunitate.Vrem un Primar din satul nostru nu un parvenit!! Vezi-ti de porumbeii tai in continuare si lasa-ne pe noi cu Primarul nostru tractorist ca el e mereu cu noi.

  6. Frate Florin…Am vândut țigări împreună am prostit oameni,mergeam la discoteci in sate si te faleai cand loveai tarani pe la discoteci atunci cand te simteai ca ai spate si eram vreo 15 baieti cu tine si acum vrei la batranete sa i jupuiesti in continuate sa devii primar ca lupu intre oi…parerea mea este sa ti vezi de treburile tale si nu rade de ei….Esti oricum un parvenit si sa nu crezi ca oamenii vor crede ca tu le vrei binele.

  7. Bine iti mai spune lumea Florinele !! Crezi ca ne poti cumpara cu o punga de zahar si un pahar de rachiu? S-au dus drumurile alea ..
    A primit pachet din partea ta acum de sarbatori ,multumesc frumos sa ai sanatate dar de votat tot nu te votez!! Ha ha ha ! Teapa !!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *