Ipoteză scandaloasă! Tragedia de la Darabani ar fi fost provocată pentru un pariu de 1.000 de euro. Lumea, revoltată!

accident in Darabani -BotosaniAccidentul de sâmbătă seară care a provocat moartea unei tinere de 22 de ani, nevinovate, a stârnit o revoltă în comunitatea din Darabani.

Localnicii susțin că accidentul ar fi fost generat de o cursă ilegală pe care doi dintre șoferii implicați în accident ar fi făcut-o la acea oră.

Ei susțin că ambele autoturisme Audi făceau „liniuță” pe strada 1 Decembrie și că cei doi șoferi, Florin Stănescu și Mimi Bujor, ar fi pus un pariu pentru 1.000 de euro.

like facebookReacțiile localnicilor din Darabani sunt vehemente, mai ales că ambii șoferi sunt cunoscuți în localitate, iar oamenii legii nu au luat măsuri față de ei.

accident la Darabani- BotosaniAceastă fetiță a murit pentru 1.000 de euro, pariul facut între bujor și stanescu. Amandoi sunt la fel de vinovati si ar trebui sa plateasca drastic. Era inevitabil sa se intample asa ceva odata si odata”, susține unul dintre cititorii din Darabani.

„Lasă mă, nea’ Bujor ca se afla si nu ai sa mai fii tu Interlop, ai sa vezi tu de prin alte orase cand or sa-ti vina adevaratii interlopi care vad si au vazut stirea asta. Roaga-te sa intri in puscarie sa te faca aia garla in fund decat sa te intalnesti cu altii pusi pe fapte. Ca sa inchei, stii care e regula interlopilor? Viata nevinovata se plateste cu viata! Condoleatnte familiei indurerate fix in sarbatoarea de Pasti… Ne pare rau noua pentru cele intamplate stim ca nu se poate face nimic , dar e garantat ca nici el nu scapa curat in nici-un fel”, scrie revoltat un dărăbănean.

„Felicitări celor responsabili de această suferință care puteau opri dinainte această nenorocire , acest nemernic , ne-am săturat până peste cap de interlopii din acest oraș care sunt mânăn-mână cu poliția și fac tot ce le taie capul. Felicitări: a murit o fată din cauza asta, ”cine mai urmează ? ” GUNOAIELOR Putea fi: sora ta , prietena ta , sau soția ta în locul acestei fete”, postează, revoltat, un alt dărăbănean.

Ma intreb oare ce simt jegurile astea ordinare dupa ce iau viata unui om?! ma intreb daca era sora lor in locul Andei tot asa in pix ii durea?! astia nu ar trebui inchisi ca sa iasa peste 5..6 ani ci ar trebui sa le taiem picioare, sa se chinuie, sa vada ce inseamna durerea, aroganta, prostia costa si nu costa ani, costa vieti frumoase,pure! prostia si aroganta fura suflete frumoase, vieti pline de viitor, fura linistea parintilor, fura iubiri, fura colegi, fura tot”, spune un altul.

One thought on “Ipoteză scandaloasă! Tragedia de la Darabani ar fi fost provocată pentru un pariu de 1.000 de euro. Lumea, revoltată!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *