VIDEO Mesaj de felicitare de Paște inedit din partea liderului PNL, Cătălin Flutur

catalin fluturCo-președintele PNL, Cătălin Flutur, care candidează pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, transmite un mesaj de felicitare pentru creștin- ortodocșii din Botoșani printr-un film realizat într-o biserică.

like facebookÎn imagini apar doi copii care merg cu o lumânare către altar, iar apoi Cătălin Flutur transmite mesajul: „Dragii mei, vă doresc sărbători luminate, cu liniște și bucurii. Hristos a înviat!”

6 thoughts on “VIDEO Mesaj de felicitare de Paște inedit din partea liderului PNL, Cătălin Flutur

  1. Rusine!Folositi copii inocenți intr-o urare cu tenta electorală.Chiar daca tatăl lor a câștigat o poziție râvnită de multi candidați pe lista de la CL,nimic nu justifica folosirea acestor îngerași…Disperarea este mare!!!Paste Fericit tuturor botosanenilor!

  2. Ati uitat probabil nunta lui fiusu,mai priviti declaratia de avere a acestui cercetat de dna…a pus pavelele lui videanu prin botosan,care sar de pe asfalt ca maselele putrede…asta a realizat flutur?!

  3. costel dovedesti din nou pe cine reprezinti,asa a facut partidul lui portariuc activitate din 90 si a ajuns tara unde a ajuns(nastase,mitrea,doctorul de la bucuresti,a uiyam urmeaza preotul si odata cu el ginerele ponta,doamne ajuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *