Caz incredibil! O tânără aflată pe masa de operație a fost anesteziată cu … apă

operatieO tânără din Botoșani a fost protagonista unei întâmplări pe cât de dureroase pe atât de revoltătoare. Aceasta a fost anesteziată cu … apă în timp ce se afla pe masa de operație a medicilor din Botoșani.

Pacienta a mers la Spitalul Județean Mavromati pentru o intervenție chirurgicală simplă. A intrat în sala de operație, iar acolo i s-au făcut cinci injencții despre care se credea că sunt cu anestezic.

În momentul în medicul a început să o taie, tânăra a simțit o durere uriașă și a început să țipe. Medicul chirurg a aflat la scurt timp că în seringă a fost trasă apă și în niciun caz anestezic.

like facebookTânăra și-a scris întâmplarea pe Facebook, a refuzat să facă public numele medicului care a operat-o.

De asemenea, ea nu a dorit ca numele să fie dezvăluit.

Ce mi-a fost dat astazi sa traiesc pe piele mea nu doresc nimanui . Nu o sa dau numele medicului dar situatia a stat astfel : Dupa delungi controale ptr o interventie cirurgicala, am constantat ca am nevoie de operatie. Totul bine ….programare pe azi …..ajungand la spital, intrand in sala de operatie, sa faca anestezie, ce sa vezi! Îmi face anestezie cu apa. Începe operatia , m-am panicat ptr ca ma durea foarte rau íi zic doctorului ,ramane cateva sec. se gandeste si cheama asistentul il intreaba ce era in seringa la care asistentu spune : Am tras apa sa curat seringa !  …..asta e sistemul nostru ?? asa se practica medicina ?? Dupa 5 injectii cu apa ,si inceput de operatie pe viu …. au inceput iar 5 injectii cu anestezie intr-un final . Bataie de joc !!!”, povesteste tânăra.

3 thoughts on “Caz incredibil! O tânără aflată pe masa de operație a fost anesteziată cu … apă

  1. Bravo!!! Asa servicii medicale, asa salarii! Vreti salarii marite, dar va faceti meseria mai rau decat medicii veterinari! Acum cine a gresit sa plateasca ai sa aiba salariul minim pe economie timp de 3 luni. Sa vada ce inseamna sa ai salariul mic.

  2. Doar de la un absolvent de Facultate de Asistenti Medicali poti citi o asemenea stire,,astea sunt generatiile actuale care chipurile au studiat …mult de tot, pe bani frumusei care numai ei si-ar fi permis acest gen de progres intelectual! In istoria absolventilor de liceu sau sc.post.lic nu s-a auzit de asa ceva! Chiar sunt de temut asemenea specimene,unde-i competenta,pregatirea teoretica si paractica? Daca era in alta tara, dupa aceasta prestatie medicala era demis la acea ora!!!!!!!!!!! In Romania cred ca e inca la servici! Ca ,de, gafele trebuie sa continue!

  3. Dezinfectante care nu isi aveau nici un efect, probabil acelasi efect ca si apa, acum anestezie cu apa. De aceea exista atatea infectii interspitalicesti si se chinuie oamenii. Medicicii au salarii prea mari pentru munca prestata, mai ales ca sunt vieti umane. RUSINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *