Instanța decide: Investițiile în instalația de nocturnă și cea de încălzire de la Stadionul Municipal, legale

stadionul municipal BotosaniInvestițiile în instalația de nocturnă și cea de încălzire a gazonului de la Stadionul Municipal din Botoșani au fost realizate în mod legal, potrivit unei decizii adoptate, marți, de magistrații Tribunalului Botoșani.

Judecătorii au admis acțiunea Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement (DSPSA) Botoșani, care a contestat o decizie a Curții de Conturi, prin care erau imputate sumele de 2,3 milioane de lei investite în stadion.

like facebookÎn urmă cu un an, controlorii Curții de Conturi au decis că atribuirea lucrărilor către firmele Elsaco Botoșani și Energobit Cluj ar fi fost ilegală.

Directorul DSPSA, Eugen Țurcanu, a contestat decizia Curții de Conturi, obținând câștig de cauză în primă instanță.

“Admite contestaţia formulată de către reclamantele UAT Municipiul Botoşani şi DSPSA Botoşani. Anulează Încheierea nr. 57/16.07.2015 a Curţii de Conturi Bucureşti, şi în parte Decizia nr. 12/30.04.2015 emisă de Camera de Conturi Botoşani, în privinţa măsurilor de la pct. I.1 şi II.4. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare”, potrivit soluției judecătorilor postată pe portal.just.ro.

One thought on “Instanța decide: Investițiile în instalația de nocturnă și cea de încălzire de la Stadionul Municipal, legale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *