Pompierii, în misiune la staţia OMV Botoşani. Ce au urmărit!

pompieri la OMV BotosaniInspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Nicolae Iorga” al Judeţului Botoşani s-a alăturat iniţiativei inedite a unei staţii de distribuţie carburanţi din municipiul Botoşani de a promova prevenirea accidentelor de muncă şi a bolilor profesionale sub sloganul „Alege ce vrei să fii: spectator sau salvator?”.

Acţiunea a fost organizată cu ocazia „Zilei Internaţionale a Securităţii şi Sănătăţii în Muncă”, care se sărbătoreşte în fiecare an, pe 28 aprilie.

like facebookÎmpreună cu voluntarii de la Crucea Roşie – Filiala Botoşani, pompierii i-au învăţat atât pe salariaţi, cât şi pe clienţi, cum să prevină un accident de muncă, dar şi cum să acorde primul ajutor în cazul producerii unui astfel de evenimente.

În sprijinul activităţilor practice, salvatorii au distribuit materiale de informare privind acordarea primului ajutor, precum şi cele din cadrul campaniilor naţionale F.O.C.– Flăcările Omoară Copii”, “R.I.S.C. – Renunţă! Improvizaţiile Sunt Catastrofale!”, “Vreau să fiu voluntar!” şi „Nu tremur la cutremur”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *