Măsuri suplimentare luate de polițiști de sărbătorile pascale. Polițiști în civil, trimiși în stradă

atop zmau serbanoiu burlacu politiePolițiștii, jandarmii și polițiștii locali vor ieși în număr mai mare pe străzi de sărbătorile de Paști. Potrivit lui Marcel Burlacu, adjunctul șefului Poliției municipiului Botoșani, în cele 33 de biserici și trei cimitire din municipiul Botoșani se va asigura ordinea și siguranța publică. De asemenea, un număr mai mare de polițiști rutieri vor acționa pe străzile din municipiu pentru fluidizarea traficului rutier.

like facebookAm dispus o prezență mai activă a polițiștilor îmbrăcați în uniformă prin locurile aglomerate, precum și a lucrătorilor civili pentru combaterea fenomenului de furturi din buzunare”, a spus Burlacu.

Un plan de măsuri pentru această perioadă a fost întocmit și de Poliția Locală. Ioan Onuțu, șeful Poliției Locale, a declarat că în săptămâna premergătoare Paștelui, în strânsă colaborare cu Poliția Rutieră, au loc activități de fluidizare a circulației în zonele comerciale, pentru a crea posibilitatea unui trafic decent.

De asemenea, am luat măsuri ca în zona piețelor, polițiștii locali să identifice acele persoane care nu practică un comerț legal. În această perioadă avem în vedere ca în zonele de agrement să identificăm acele persoane care nu respectă Legea picnicului, curățenia”, a spus Onuțu.

Și efectivele de jandarmi trimise în stradă vor fi mai mari în perioada menționată.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *