Comunicat PSD: Portariuc câștigă la toate categoriile de votanți cu excepția celor cu venituri mari care îl preferă pe Flutur

ovidiu portariuc la alegeri psdActual primar al municipiului, Ovidiu Portariuc, este preferat pentru Primăria Botoșani de toate categoriile de alegători, cu excepția celor cu venituri mari, care îl preferă pe fostul edil Cătălin Flutur.

Astfel, potrivit unui sondaj de opinie, Portariuc ar obține 49% din voturile celor care declară că veniturile nu le ajung nici măcar pentru strictul necesar, în timp ce Flutur ar fi votat de doar 39% dintre votanții din această categorie.

like facebookDiferența dintre cei doi este și mai mare, respectiv 54% la 36%, în categoria alegătorilor cu venituri care ajung doar pentru strictul necesar. De notat însă că această categorie de alegători are cea mai mare pondere, respectiv 40,2%, din totalul populației cu drept de vot din municipiul Botoșani.

În rândul celor care spun că veniturile le ajung pentru un trai decent, Portariuc ar obține 48% din voturi, în timp ce Flutur ar fi votat de doar 37% dintre alegătorii din această categorie.

Fostul edil, Cătălin Flutur, conduce doar la nivelul alegătorilor bogați, care spun că veniturile le ajung inclusiv pentru lucruri mai scumpe, unde ar obține 49% din voturi, față de 32% în cazul lui Ovidiu Portariuc. De notat însă că această categorie de votanți reprezintă doar 5,3% din totalul populației cu drept de vot din municipiul Botoșani.

Sondajul a fost realizat de Piar Media în perioada 7-11 ianuarie, la comanda PSD Botoșani, pe un eșantion de 1.034 persoane, având o marjă de eroare de ±3%.

Sursa: comunicat PSD

 

 

2 thoughts on “Comunicat PSD: Portariuc câștigă la toate categoriile de votanți cu excepția celor cu venituri mari care îl preferă pe Flutur

  1. Oare cat bun simt v-a mai ramas sa ne jigniti in asa hal cu aceste comunicate mizerabile? Mai aveti impresia ca botosanenii se lasa influentati de prostiile astea? Ei n-au ochi sa vada, creier sa gandeasca? Orice teorie sociologica va poate spune asta, nu trebuie sondaje. Oamenii saraci sunt implicit si limitati intelectual, ei nu pot rationa si judeca cum e mai bine pentru ei ca n-au simtit niciodata cum e sa le fie bine. Cei care au o educatie si un nivel de trai superior, gandesc si inteleg saracia in care ne scaldam. Asta e premisa voastra, sa-i prostim din nou pe cei saraci si slabi cu duhul? Chiar nu va e rusine de cat v-ati batut joc de oamenii si orasul asta amarat?

  2. Am uitat sa mentionez – nu, nu-s sclavul niciunui partid, niciunul din cei propusi de partide nu merita votul! Dar ceea ce face psd-ul e de-a dreptul rusinos…aceeasi strategie comunista de-acum 30 de ani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *