Comunicat Tehnic Asist: Administratorul companiei face obiectul unui dosar penal. Compania, nu

Compania Tehnic Asist SRL a remis, marți seară, un comunicat de presă prin intermediul căruia se delimitează de acțiunile îndreptate împotriva administratorului său, Mirel Vlas, în cazul căruia procurorii Direcției Naționale Anticorupție (DNA) au dispus, marți, trimiterea în judecată pentru complicitate la șantaj în formă agravantă.

Tehnic Asist susține că nu este parte în dosarul instrumentat de DNA și că, în ciuda acțiunilor procurorilor la adresa administratorului, ea își onorează toate contractele cu partenerii.
Tehnic Asist SRL BotosaniIată comunicatul integral:

like facebookFață de comunicatul DNA din 26 aprilie 2016, compania TEHNIC-ASIST SRL înțelege să formuleze următoarele precizări:

Administratorul companiei, domnul Vlas Mirel, face obiectul unul dosar penal care a fost instrumentat de DNA – Serviciul Teritorial Oradea și în prezent se află pe rolul Înaltei Curți de Casație și Justiție, judecătorii urmând să stabilească dacă exista probe care să susțină acuzația procurorului.

Compania TEHNIC-ASIST nu este parte în dosar. Compania intelege să acorde aceeași atenție în derularea contractelor și angajamentelor asumate.

De asemenea, apreciem că în momentul de față: Unii fac dosare, alții fac construcții și sperăm ca altcineva să facă dreptate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com