Poliţiştii sunt pe urmele bărbatului care a făcut sex cu o tânără bolnavă de SIDA, iar apoi a bătut-o

politisti- ultrajPoliţiştii s-au autosesizat în urma materialelor de presă publicate cu privire la aventura unui bărbat cu o tânără de 30 de ani. Cei doi au consumat băuturi alcoolice, iar în final au ajuns să facă sex.

După partida de amor tânăra, de 30 de ani, i-a spus că are sida, iar la aflarea veştii partenerul ei a început să o lovească cu bestialitate. În cele din urmă fata a ajuns la spital, însă de beată ce era nu a reuşit să povestească ce s-a întâmplat.

După ce şi-a revenit a fost audiată de poliţişti, însă le-a spus că a băut, sâmbătă, prin mai multe baruri până ce nu a mai ştiut de ea, în rest nu-şi mai aduce aminte nimic. A refuzat să facă plângere, însă poliţiştii vor să verifice întradevăr suspiciunile tânărului.

like facebookDacă fata este bolnavă de sida, lucru confirmat de cadrele medicale, tânărul este un pericol public dacă a contactat boala. În paralel, reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică au declanşat o anchetă epidemiologică.Totuşi testele de confirmare sau infirmare a bolii se fac după şase luni de la suspiciunea de îmbolnăvire.

Caz şocant! A făcut sex cu o tânără, iar la final partenera i-a spus că are SIDA. Tânăra a ajuns bătută măr la spital

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *