Trupa botoșăneană The Kryptonite Sparks lansează al doilea album

The Kryptonite Sparks BotosaniTrupa botoșăneană The Kryptonite Sparks lansează vineri, 29 aprilie, în Chrome Bar, cel de-al doilea lor material discografic. “Doi // A Doua Undă de Bruiaj” reprezintă un pas important din cariera trupei.

Suntem încântați să vă invităm la lansarea celui de-al doilea EP – ”Doi//A Doua Undă de Bruiaj”! E cu siguranţă de ascultat în zilele în care vrei să renunţi la calmul asfinţitului pentru forfota nopţii”, au declarat The Kryptonite Sparks.

like facebookÎn 2016 The Kryptonite Sparks semnează cu Universal Music România și lansează cel de-al doilea lor material discografic în luna februarie, ”Doi // A doua undă de bruiaj”, avându-l ca producător muzical pe Adrian Despot. Lansarea noului material vine susținută și de un nou videoclip pentru cel de-al doilea single extras de pe noul EP, „Și Golanii Beau Ceai”. Videoclipul poate fi vizionat aici. (http://bit.ly/1T06iaV)

Piesele lor se bucură de succes, fiind difuzate la radio-uri precum TANANANA, Radio România Cultural, RFI, Smart FM, Radio Trib, Definite Rock iar albumul a apărut și în top-ul ”Celor mai ascultate albume alternative” pe Deezer.

DOI // A DOUĂ UNDA DE BRUIAJ poate fi ascultat/descărcat/ cumpărat de aici. (https://umusic.lnk.to/TheKryptoniteSparks-Doi)

Pentru mai multe informații despre trupă, vizitați site-ul lor www.thekryptonitesparks.com sau contactați-i pe Facebook (https://www.facebook.com/kryptonitesparks/)

EVENIMENT FACEBOOK : http://bit.ly/1qMhukU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *