Caz şocant! A făcut sex cu o tânără, iar la final partenera i-a spus că are SIDA. Tânăra a ajuns bătută măr la spital

sexO aventură neobişnuită între doi tineri s-a terminat la spital şi cu o anchetă a Poliţiei. Cei doi au consumat, sâmbătă, băuturi alcoolice, iar seara au făcut sex.

La final, tânăra de 30 de ani, i-a dat dat o veste proastă partenerului, are sida. Speriat şi în acelaşi timp nervos, bărbatul a început să o lovească, iar strigătele fetei au alarmat vecinii ce au sunat la 112. La faţa locului a ajuns un echipaj de jandarmi, însă femeia era prea beată pentru a coopera cu aceştia şi a fost luată de o ambulanţă şi dusă la Unitatea de Primiri Urgenţe.

like facebookÎn paralel, bărbatul a sunat la 112 să verifice dacă tânără este chiar bolnavă, însă nu a putut primi un răspuns de la dispeceri. Tânăra nu a putut coopera bine nici cu medicii şi la un moment dat le-a spus că ar fost şi violată. A fost transferată la Maternitate, însă a refuzat examinările, fiind apoi direcţionată spre Secţia de Psihiatrie.

La audieri, în faţa poliţiştilor, a spus că a băut sâmbătă prin mai multe baruri şi după nu îşi mai aduce aminte ce s-a întâmplat. A refuzat să depună vreo plângere.

 

 

2 thoughts on “Caz şocant! A făcut sex cu o tânără, iar la final partenera i-a spus că are SIDA. Tânăra a ajuns bătută măr la spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *