VIDEO ŞOCANT. Bătaie cu săbii şi bâte într-un bar din Botoşani. Doi fraţi au fost ridicaţi de poliţişti

bataie cu bate in barUn bar a fost distrus, duminică seara, în urma unei bătăi cu săbii şi bâte. Protagoniştii au fost doi fraţi ce au ajuns să agreseze personalul, inclusiv soţia patronului şi au distrus vitrine şi mobilier.

Totul a pornit după ce fraţii Ştefan şi Marius Rusu, de 21 şi 33 de ani, au venit în stare de ebrietate în barul situat în staţia de taxi de pe strada Bucovina. Au început să facă scandal şi au fost evacuaţi de angajaţii barului.

S-au dus să se înarmeze cu bâte cu săbii şi s-au întors. Le-a ieşit în cale soţia patronului pe care au început să o lovească. Apoi au luat la bătaie în angajat, iar în final s-au răzbunat pe mobilierul şi produsele din bar. Unul dintre angajaţi a reuşit să îi urmărească şi a anunţat poliţia, cei doi fiind ridicaţi şi duşi la audieri. Soţia patronului a fost rănită, însă a refuzat transportul la spital.

like facebook” Totul era normal, erau clienţi care sărbătoreau Floriile. Au venit cei doi şi au început să se lege de clienţi. M-am dus la masă să îi întreb dacă îi cunoaşte pe clienţi, şi mi-au spus că nu. Unul dintre ei a început să mă înjure şi m-a lovit trântindu-mă la pământ. Clienţii au sărit şi i-au alungat. După 15 minute s-au întors, unul cu o bâtă şi celălalt cu o sabie şi au început să bată şi să strice tot. Clienţii s-au ascuns în baie, pe unde au putut. Eu am rămas, pentru că acest bar este munca mea de o viaţă. Am ajuns să fiu lovită şi trântită”, a spus soţia patronului localului.

bar distrus cu batebar distrus cu bate1bar distrus cu bate2

3 thoughts on “VIDEO ŞOCANT. Bătaie cu săbii şi bâte într-un bar din Botoşani. Doi fraţi au fost ridicaţi de poliţişti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *