Vezi rezultatele elevilor botoșăneni la Olimpiada națională de matematică!

matematicaElevii botoșăneni au obținut rezultate remarcabile la Olimpiada națională de matematică. Au fost obținute medalii de aur, argint și bronz, iar unii intre elevi au intrat la baraj pentru lotul internațional.

La clasa XII , Pricope Tidor-Vlad, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani a obținut mențiune și medalie de argint .

like facebookLa clasa XI- Rotaru Andreea, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, a obținut medalie de bronz, iar Sandu Dan, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, medalie de bronz.

Clasa X-a- Bălăucă Ștefan-Răzvan, de Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, a intrat la baraj cu o mențiune și o medalie de aur, la fel și Pitrop Alexandru-Petre, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani , a intrat la baraj cu medalie de argint.

Anechitei Matei, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani , clasa X-a, a primit medalie de bronz iar Cardaș Tudor-Darius, clasa VII-a , Colegiul Național „A. T. Laurian” a intrat la baraj cu locul I și medalie de aur.

La clasa VI-a, Buliga Cosmin, de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” a luat bronzul, Cezar Vicol Trişcă, clasa a VIII-a, Colegiul Eminescu, – medalie de bronz, iar la clasa IX-a -Holcan Cosmin, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani, Vranciu Adrian Dănuț, Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani  și Bidașcă Carina-Georgiana Colegiul Național „Mihai Eminescu” Botoșani au obținut medalie de bronz.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *