Un botoșănean a încercat să intre în țară la volanul unui Renault. Când au văzut ce are în mașină polițiștii l-au amendat

renault_clio_001Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, din județul Botoșani, a fost prins, joi, la volanul unei mașini în care erau ascunse țigări de contrabandă. Joi după-amiază, Gheorghe M. s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, pe sensul de intrare în ţară,  conducând un autoturism marca Renault.

like facebookPoliţiştii de frontieră împreună cu lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată în vederea sustragerii de la controlul vamal, în aripile spate ale autoturismului, cantitatea de 246 pachete de ţigări, de diferite mărci de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de peste 300 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.

One thought on “Un botoșănean a încercat să intre în țară la volanul unui Renault. Când au văzut ce are în mașină polițiștii l-au amendat

  1. Ce tare adevartii smecheri care dau lovituri si aduc tigari de miide eurodaca nu mai mult…stau bine la caldurica..si voi ati capturat unu cu marfa de 300 de lei :)))
    Foarte tare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *