Tată inconștient! Și-a pus băiatul, minor, să conducă autoturismul pe drumurile publice

politie noapteaInconștiență maximă din partea unui bărbat de 59 de ani. Acesta i-a încredința mașina fiului său, de 17 ani, însă plimbarea a fost oprită la timp de un echipaj de poliție. În noaptea de joi spre vineri, N. I. de 17 ani, din comuna Bălușeni, judeţul Botoşani, a condus pe DC 20 Zăicești, un autoturism, deşi nu  poseda permis de conducere.

like facebookLa momentul depistării, pe scaunul din dreapta față, în autoturism se afla şi N. G. de 59 ani, din localitatea Zăicești, judeţul Botoşani, care i-a încredințat minorului autoturismul, pentru a-l conduce pe drumurile publice, deși cunoștea faptul că nu posedă permis de conducere.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere şi încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, unei persoane ce nu posedă permis de conducere, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *