FOTO Tragedie! Un botoșănean a mers să își înscrie fiul la Liceul Militar, dar a murit călcat de mașină. Băiatul, rănit

accident campulung3Un bărbat din Botoșani a murit, joi, în urma unui teribil accident de circulație care a avut loc joi, pe DN 17, la intrarea în municipiul Câmpulung Moldovenesc din județul Suceava.

Bărbatul de 59 de ani, Octav Iliucă, din Pomârla, mergea pe marginea drumului cu fiul său de 15 ani, iar la un moment dat au fost loviți de un Chevrolet care circula dinspre Vama spre Câmpulung. Șoferul mașinii, Petru Galan, de 64 de ani, ar fi ațipit la volan, a pătruns pe contrasens și i-a lovit din plin pe cei doi pietoni.

like-facebookUn echipaj SMURD și unul de la ambulanță au ajuns de urgență la locul respectiv, dar în ciuda manevrelor de resuscitare bărbatul de 59 de ani a murit.

Minorul în vârstă de 15 ani, Vasile Iliucă, a fost transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, cu fractură la un picior. Cei doi pietoni erau din Botoşani. Ei au fost la Colegiul Militar Liceal Câmpulung Moldovenesc, unde băiatul dăduse o probă de examen, și se îndreptau spre Gara Câmpulung Est. Polițiștii continuă cercetările.

Citește mai multe aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *