Vizită regală! Principesa Maria va vizita județul Botoșani

FOTO Hotnews
FOTO Hotnews

Muzeul Județean va marca 150 de ani de la instaurarea monarhiei constituționale în RomâniaActivităţile vor debuta cu vernisajul expoziţiei care reuneşte piese reprezentative pentru Casa Regală a României, aflate în colecţiile Muzeului Naţional Peleş şi ale Complexului Muzeal Naţional “Moldova”, Iaşi. Relaţiile istorice ale Regalităţii cu Botoşanii şi elitele sale vor fi evidenţiate prin ilustraţii şi piese inedite aflate în colecţii locale.

like facebookManifestările se vor desfăşura în Sala Polivalentă a Muzeului de Istorie Botoşani, marţi, 26 aprilie 2016, începând cu ora 12.00, în prezența reprezentantului Casei Regale a României, Alteța Sa Regală Principesa Maria.

”Ne vom bucura de prezența Alteței Sale Regale Principesa Maria pe parcursul a două zile, 26-27 aprilie, timp în care înaltul oaspete, la invitația instituției noastre și a Consiliului Județean Botoșani, va avea un program diversificat de vizitare a principalelor puncte de atracție cultural-turistică, obiective industriale si instituții cu caracter social”, se arată într-un comunicat de presă trimis de Muzeul Județean.  De asemenea, vor avea loc întâlniri cu reprezentanții administrației locale.

Începând cu data de 27 aprilie, expoziția va putea fi vizitată de publicul vizitator al Muzeului Judeţean Botoşani.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *