Un șofer din Botoșani nu a oprit la semnalele polițiștilor. Vezi ce avea de ascuns!

masina de politie cu girofar noapteaUn șofer din Botoșani este cercetat de polițiști după ce a refuzat să oprească la semnalele lor. Miercuri seară, botoșăneanul de 27 de ani circula pe raza comunei sucevene Grămești, iar un echipaj de poliție a încercat să îl oprească. Când a văzut autospeciala poliției, însă, șoferul a virat brusc pe un alt drum, apoi polițișii au început să îl urmărească.

Oamenii legii i-au luat mașina la control, dar nu au fost depistate bunuri deținute ilegal așa că polițiștii au mers la locul inițial unde a fost văzut șoferul, iar lângă un gard, polițiștii au identificat un sac din material plastic de culoare neagră în care se aflau 530 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, despre care, tânărul a declarat faptul că nu îi aparțin.

like facebookȚigările în valoare de circa 6.000 lei au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliției, până la definitivarea cercetărilor. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *