Bărbat ajuns în stare critică la spital după ce a fost târât 40 de metri de o maşină cu butelii

barbat targa ambulanta upuUn bărbat a ajuns, joi dimineaţă, la spital în stare critică după ce a fost victima unui accident rutier. Evenimentul s-a petrecut în comuna Cristeşti când şoferul unei autoutilitare Iveco încărcată cu butelii efectua o manevră cu spatele şi nu l-a observat pe Ioan Ivan, de 82 de ani, ce se afla pe stradă.

like facebookBătrânul a ajuns să fie târât aproximativ 40 de metri. Pietonul a fost transportat cu o ambulanţă la spital fiind diagnosticat cu fractură bază craniu şi traumatism cranio cerebral.

După ce a primit primul ajutor medicii au decis transferarea la un spital din Iaşi. În paralel poliţiştii au declanşat o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

 

One thought on “Bărbat ajuns în stare critică la spital după ce a fost târât 40 de metri de o maşină cu butelii

  1. Imi pare foarte rau pentru victima, dar ce cauta o persoana fara vedere si fara auz neinsotita pe drumurile publice? Una peste alta, cei din zona precizeaza ca acest domn (cu parere de rau pentru el si familie) umbla zi de zi numai in stare de ebrietate, cade in mijlocul drumui de unde este ridicat si dus pe margine de catre soferi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *