FOTO Elevi şi profesori de la Pedagogic, marș pe două roți. Acțiunea, finalizată cu un moment artistic în fața Primăriei

liceul pedagogic biciclete scoala altfel 0Elevii Liceului Pedagogic „Nicolae Iorga” Botoșani au decis să propună o activitate altfel în Săptămâna Școala Altfel – Peda pe bicicletă. Aproximativ 100 de elevi ai liceului, însoțiți de profesori și de conducerea școlii și-au lustruit bicicletele și au pornit într-un marș pe două roți prin Botoșani cu scopul de a încuraja acest sport.

like facebookTraseul a inclus o oprire în fața Muzeului de Istorie cu un scurt moment artistic susținut de corul liceului și de trupa de teatru „Alter” a școlii. Bicicliștii au împărțit apoi trecătorilor  baloane cu mesaje pozitive și felicitări create de copiii de la ciclul primar. La Primăria Municipiului Botoșani elevii au fost întâmpinați de primarul municipiului Botoșani, Ovidiu Portariuc, în fața căruia au cântat și recitat din lirica eminesciană.

Activitatea și-a propus încurajarea mersului pe bicicletă, promovarea școlii, dar a inclus și o componentă de caritate pentru că s-a finalizat cu o donație a elevilor școlii pentru cantina socială de la Biserica Sf. Ilie.

Copiii noștri se apleacă adesea cu grijă asupra celor mai puțin binecuvântați de viață și înțeleg să întindă o mână de ajutor la nevoie.”, a declarat prof. Mirela Sănduleanu, directorul Liceului Pedagogic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *