Leo Grozavu: Vreau să ne luăm revanşa în meciurile viitoare şi să demonstrăm că la Cluj a fost un accident

leo grozavu fc botosaniTehnicianul FC Botoşani şi-a cerut scuze în faţa suporterilor după umilinţa de la Cluj şi a promis revanşa în meciurile următoare. Leo Grozavu a menţionat că meciul cu CFR Cluj a fost un accident şi pentru a demonstra acest lucru elevii săi trebuie să obţină rezultate pozitive în următoarele partide.

like facebookCât despre meciul, de vineri, cu Petrolul, acesta a spus că echipa din Ploieşti este într-o revenire de formă, însă le-a cerut jucătorilor săi dăruire şi curaj.

” Vreau să le cer scuze suporterilor pentru prestaţia din partida cu CFR Cluj. A fost un rezultat dezastruos, după o prestaţie dezastroasă. A fost un accident şi nu cred că se va mai întâmpla în perioada următoare un asemenea rezultat. Vreau să ne luăm revanşa în următoarele jocuri şi să demonstrăm că a fost un accident. Legat de partida următoare, cea de la Ploieşti, pot spune că va fi una dificilă, Petrolul fiind într-o revenire de formă.  Au obţinut rezultate pozite în ultimile partide, dar acest lucru nu înseamnă că ne vom duce cu teamă. Am discutat după jocul cu CFR despre ce nu trebuie să facem şi sper că ei au înţeles. Trebuie să avem curaj, să facem un joc cu mult efor şi dăruire”, a declarat Leo Grozavu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *