Prefectul Dan Nechifor: Vama de la Racovăţ este gata de funcţionare

Vama Racovat- Pomarla- BotosaniPrefectul Dan Nechifor a vizitat miercuri, 20 aprilie, vama de la Racovăţ, pentru a vedea stadiul lucrărilor şi aspectele ce mai sunt de rezolvat pentru deschiderea traficului prin acest punct de trecere al frontierei.

Conform celor constatate de reprezentantul Guvernului în teritoriu, vama poate funcţiona şi în momentul de faţă, lucrările pe partea română în ceea ce priveşte construcţiile fiind aproape de 100%.

like facebook„Mai sunt de făcut câteva marcaje, câteva sectoare mici de drum chiar în vamă trebuie reparate, însă avem promisiunile domnului preşedinte al Consiliului Judeţean că aceste probleme vor fi puse la punct chiar în perioada imediat următoare. Ca atare, termenul avansat pentru deschiderea vămii este de 15 iunie. Să sperăm că aşa va fi.”, a declarat prefectul Dan Nechifor.

Din discuţiile avute la faţa locului, reprezentantul Guvernului în teritoriu a aflat că şi lucrările de pe partea ucraineană sunt destul de avansate, construcţiile realizate până acum arătând chiar impresionant.

 

 

One thought on “Prefectul Dan Nechifor: Vama de la Racovăţ este gata de funcţionare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *