Vezi ce propune conducerea Spitalului Judeţean Mavromati în privinţa promovării în grad a asistenţilor!

pichetare sanitas proteste sanatate prefectura botosani3Conducerea Spitalului Judeţean Mavromati încearcă să oprească protestele asistenţilor prin promisiuni de promovare în gradul principal.

like facebookPotrivit medicului Ştefan Bercea, 17 asistenţi medicali vor primi gradul principal începând de luna viitoare, iar din luna iunie se va acorda acest grad în funcţie de numărul de asistenţi medicali care se pensionează. De cealaltă parte, sindicaliştii vor să aducă liste cu propuneri pentru acordarea gradului

“Începând cu 1 mai 2016 se va acorda gradul principal pentru un număr de 17 asistenți medicali. De asemenea, începând cu 1 iunie 2016 se va acorda gradul principal funcție de numărul de asistenți medicali care se pensionează. Pentru selecția asistenților care vor primi gradul principal sunt două variante. O variantă propusă de sindicat este că vin cu lista lor de persoane, și o variantă propusă de conducerea spitalului prevede să se acorde gradul principal asistenților cu salariul cel mai mic”, a declarat Ștefan Bercea.

Sindicaliştii de la Sanitas aveau programat un protest, în faţa Prefecturii, pentru ziua de miercuri, însă nu au obţinut autorizaţie în timp util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *