Brighi susţine campanie de prevenire a traficului de persoane derulată la Botoşani

campanie impotriva traficului de persoane la BotosaniCentrul Regional Suceava al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane derulează, în perioada aprilie-iunie, Campania de prevenire a traficului de persoane „Nu ignora fata… invizibilă! Povestea ei poate deveni şi povestea ta!”. Campania, lansată pe 14 aprilie, se desfăşoară la nivel naţional şi a fost demarată de Agenţia Naţională Împotriva Traficului de Persoane, cu sprijinul Casei de discuri Cat Music. La nivelul Centrului Regional Suceava al Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane se vor desfăşura întâlniri directe atât cu tinerii cu vârste cuprinse între 14 şi 25 de ani, cât şi cu reprezentanţi ai publicului larg, inclusiv din Botoşani, activităţi de informare ce se vor derula în şcoli gimnaziale, licee, în unităţile de învăţământ superior, centrele de plasament şi în taberele şcolare, la diferite evenimente la care participă tineri.

În cadrul campaniei vizând prevenirea traficului de persoane în scopul exploatării sexuale, cântăreaţa de muzică pop, Brigitta Gheorghe (Brighi) va fi promotoarea, ea dorind astfel să se alăture luptei antitrafic din România. În egală măsură, mesajul campaniei „Nu ignora fata… invizibilă!” şi sloganul acesteia, „Povestea ei poate deveni şi povestea ta!”, sunt promovate în spotul campaniei de către solistă, care a avut la bază piesa muzicală „Invizibilă”.

Agenţia Naţională împotriva Traficului de Persoane este coordonator naţional al aplicării politicilor în domeniul luptei împotriva traficului de persoane, având rolul de a desfăşura activităţi de prevenire şi monitorizare a acestui fenomen infracţional.

Făcând referire la piesa „Invizibilă”, artista a declarat: „Am încercat să intru în pielea personajului şi am vrut să transmit realitatea acestei poveşti mizere care, din păcate, este lumea întreagă a unor femei. Mereu m-a preocupat subiectul acesta, de trafic de persoane, şi am ştiut că va veni un moment în cariera mea în care voi putea deschide, prin muzică, acest subiect…”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *