Cel mai sincer candidat la Primăria Botoşani: Voi duce Botoşaniul într-un impas mai mare

carai candidat primarie la biroul electoralPrimul candidat care a venit să îşi depună candidatura la Primăria Botoşani a fost Florin Zberea, cunoscut ca şi Carai. Acesta s-a prezentat nerăbdător, miercuri dimineaţă, înainte de deschiderea programului Biroului Electoral şi a anunţat că are strânse 1028 de semnături, iar lumea este nerăbdătoare ca el să ajungă primar.

Acesta şi-a ales şi un slogan ” Votaţi un negru pentru un viitor roz” şi spune că are încredere „1000 la mie” că va ieşi primar pentru că va duce Botoşaniul într-un impas mai mare.

carai candidat la primarielike facebook„Lumea mă vrea, mă întâlnesc pe stradă şi mă întreabă dacă mi-am depus candidatura. Trei sferturi din oraş mă votează. Dacă ies primar voi duce Botoşaniul într-un impas mai mare. Mi-am ales şi un slogan unic : votaţi un negru pentru un viitor roz”, a declarat Florin Zberea.

După începerea programului Biroului Electoral acesta s-a dus să îşi depună candidatura, însă membrii biroului au constat că dosarul său este incomplet şi el a hotărât să revină cu documentele necesare pentru a nu îi fi repinsă candidatura.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *