Anchetă vastă! Procurorii DIICOT au emis mandate de aducere pentru 12 consumatori de droguri din Botoșani

imagini DIICOT mascati BotosaniProcurorii Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Organizate şi Terorism au emis mandate de aduce pentru 12 persoane, martori într-un dosar de trafic de droguri. Martorii sunt tineri din Botoşani ce au consumat droguri şi au fost citaţi de procurori în vederea audierii, însă nu au venit. În dosarul deschis de procurori, în toamna anului trecut, sunt anchetate 40 de persoane, coordonate, de o femeie de 60 de ani, Maria Apostol.

like facebookFemeia achiziţiona drogurile de pe internet cu ajutorul celor doi copii ai săi. Astfel, a ajuns să împartă la toţi tinerii din cartierul din zona Parcul Curcubeului, iar apoi în mare parte a oraşului. Vindea etnobotanicele şi drogurile direct de acasă sau în parc, unde stătea ca o femeie normală pe o bancă şi aştepta clienţii. Vindea la preţuri între 60 şi 100 de lei gramul.

Când au descins procurorii în casă au fost găsite două kilograme de droguri de risc şi etnobotanice. Culmea este că în timp ce casa era scotocită de mascaţi, clienţii mai veneau la uşă să cumpere, însă când vedeau anchetatorii făceau cale întoarsă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *