Concert extraordinar Dan Bittman, la Botoșani. Vezi prețul biletelor!

Dan-Bittman-212x300Concertul este programat pe 26 mai 2016, ora 19:30, la Casa de Cultura a Sindicatelor “Nicolae Iorga” Botosani. Alături de Dan Bittman va mai urca pe scenă Mediana Vlad– soprana pop-opera, Iordache Basalic– bariton, acompaniati de orchestra Symphonic Pop – Rok Orchestra, dirijor Constantin Panaite.

like facebookBiletele sunt puse in vanzare la Casa de Cultura a Sindicatelor “Nicolae Iorga” Botosani și costă 60, respectiv 80 lei.

 

One thought on “Concert extraordinar Dan Bittman, la Botoșani. Vezi prețul biletelor!

  1. Un spectacol reusit, cu momente minunate. Totul bine si frumos pana aproape de final, cand majoritatea spectatorilor s-au imbulzit in sistem turma catre iesiri, fara sa mai bage in seama scena plina cu orchestra ce inca performa . Am vazut privirile surprinse ale celor din orchestra, privind cu stupoare, la inceput, apoi cu ceva dezaprobare-dispret catre cei ce paraseau sala de spectacol. Ciudat…nu ma asteptam la asa ceva ! Recomand lui Dan Bittman sa vina insotit de ceva manelisti, poate poate reuseste sa pastreze publicul in sala chiar pana la finalul spectacolului !
    In rest, numai de bine !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *