Fost poliţist trimis după gratii pentru o suită de infracţiuni

arestat in duba politieiUn fost poliţist a ajuns după gratii după ce a comis mai multe infracţiuni la regimul rutier precum şi infracţiuni de violenţă.

Petru Aniculăesă, de 60 de ani, fost subofiţer la postul de poliţie din comuna Băluşeni a primit o pedeapsă de şapte ani de închisoare cu executare. Fostul poliţist, ieşit la pensie, fusese condamnat, în martie 2013, la doi ani de închisoare cu suspendare după ce a fost prins, de trei ori, beat la volan şi cu permisul reţinut după ce provocase un accident.

like facebookDe asemenea el mai avea comisă o infracţiune, refuzul de recoltare a probelor biologice. Instanţa i-a stabilit un termen de încercare de patru ani, însă a mai comis câteva ingfracţiuni de violenţă. Astfel, a fost acuzat de distrugere, ameninţare, violare de domiciliu şi lovire, după ce şi-a terorizat fosta nevastă. În cursul lunii trecute, Curtea de Apel Suceava, i-a stabilit, printr-o decizie definitivă, o pedeapsă de şapte ani de închisoare, fostul poliţist fiind încarcerat.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *