Elevii unui cunoscut liceu din Botoșani, invitați la Parlament de deputatul Cristian Roman

elevi de Colegiul National Mihai Eminescu la parlament- BotosaniUn grup de 35 de elevi de la Colegiul Național “Mihai Eminescu” din Botoșani au început săptămâna dedicată programului Școala altfel cu o vizită la clădirea în care-și desfășoară activitatea cel mai înalt for democratic al României – Palatul Parlamentului.

Inițiativa acestei vizite a aparținut deputatului botoșănean Cristian Constantin Roman, el însuși un absolvent al Liceului Mihai Eminescu, după cum se numea atunci.

like facebook“Această acțiune s-a suprapus cum nu se poate mai bine pe programul Școala altfel. Copii au fost entuziasmați să viziteze acest edificiu impunător și emblematic, să meargă în sălile de ședințe și să se fotografieze chiar la tribuna Parlamentului. Poate că unii dintre ei vor reveni, când vor fi adulți, la acea tribună, ca aleși ai cetățenilor, a declarat la finalul vizitei prof. Gheorghe Oniciuc, unul dintre însoțitorii grupului de elevi.

Eu văd în acești copii oamenii care vor conduce mâine România și consider că avem obligația să le întindem o mână ca să facă pasul spre acest deziderat. Ei sunt speranța noastră că vor face lucrurile mai bine decât le-am putut face noi, a declarat, la rândul său, deputatul Cristian Constantin Roman, gazda respectivei acțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *