VIDEO Femeie şi copiii săi batjocoriţi pentru că soţul a depus mărturie împotriva unui consătean

femeie amenintata costestiO femeie şi copii ei au fost terorizaţi de un individ pentru că soţul ei este martor într-un dosar în care agresorul este cercetat. Totul s-a întâmplat, duminică, în satul Costeşti din comuna Răchiţi, când Andreea Bamburic, alături de cele două fiice ale sale, s-a dus la un magazin să facă cumpărături.

A fost observată de Ciprian Ioniţă, cercetat într-un dosar de ameninţare, şi a început să o batjocorească. Înjurată, scuipată şi udată cu bere, femeia a fost umilită de faţă cu fetele ei care au privit neputiincioase la întreaga scenă, la fel ca şi angajata localului.

„A început să mă înjure fără să îmi spună de ce, m-a scuipat. Când am ieşit din magazin mi-a turnat bere în cap, mie şi fiicelor mele. Mi-e teamă să mă duc în sat. Mi-a spus că mă omoară. Nu am avut niciodată un conflict cu el, dar soţul meu este martor într-un dosar în care el este cercetat.”, a spus femeia.


Aceasta, alături de soţul ei s-a dus, luni, la poliţie şi a depus o reclamaţie împotriva bărbatului. Martorii evenimentului spun că agresorul a fost instigat de un prieten de-al său, Alberto Irimia, care de asemenea este cercetat pentru ameninţare.

Agresorii nu sunt la prima ispravă, ei fiind amendaţi după ce a lovit o bărmăniţă cu piciorul, au provocat scandal, iar după ce patronul localului cu pricina a depus plângere, au venit şi l-a ameninţat.

VIDEO Patron terorizat după ce a avut curajul să publice imagini cum o angajată de-a sa este bătută de un tânăr

Contactat şi întrebat despre comportamentul agresorilor, Dragoş Apetre, partea vătămată în primul dosar de ameninţare, a spus că el a atenţionat de mai mult timp autorităţile că la astfel de gesturi se va ajunge.

VIDEO Bărmăniţă bătută de doi indivizi în local pentru că a vrut să închidă la sfârşitul programului

like facebook„Sunt consternat, dezamăgit şi foarte trist să aud aşa ceva. În primul rând din cauza acestor indivizi, satul Costeşti nu se va dezvolta niciodată, nici un investitor nu va veni. Din cauza lor, nicio afacere nu va merge, oamenii de afaceri simţindu-se ameninţaţi. Eu am anunţat într-un reportaj anterior că ei cât de curând se vor lua de femei şi de copii, ceea ce, din păcate, s-a şi întâmplat. Noi lucrăm cu oamenii şi sunt foarte speriaţi, dar nu vor să spună. Au devenit nişte paria ai acestei comunităţi. Nu sunt agreaţi şi pentru copii au devenit nişte bau-bau. Am decis, alături de un alt om de afaceri local, Luigi Ionescu, care şi el a avut probleme cu aceşti indivizi, să organizăm un protest. Vrem să deschidem o pagină de Facebook şi un Email şi vom depune la primăria Răchiţi o cerere de protest şi vom mărşălui de la Costeşti la Primărie, întocmai pentru a evita o catastrofă în viitor, ca aceşti indivizi să nu nenorocească mai multe familii, inclusiv pe a lor. Nu că nu am încredere în poliţie, dar birocraţia în România este de aşa natură că până nu se întâmplă o crimă, nu se intervine. Cred că acest protest este ultima opţiune. De un an de zile, acest individ, Alberto Irimia îl instigă pe Ciprian Ioniţă. În loc să îi facă un bine, fiindcă sunt rude, va finaliza prin a-i distruge familia”, a declarat Dragoş Apetre.

 

13 thoughts on “VIDEO Femeie şi copiii săi batjocoriţi pentru că soţul a depus mărturie împotriva unui consătean

  1. SUNT NISTE GUNOAIE… SA TERORIZEZI IN ASA FEL O FEMEIE CU COPII NEAJUTORATA SI APOI SA LE ARUNCI BERE COPIILOR PE FATA IN LOC SA LE OFERI CEVA DULCE.. CA SE VAD DE LA O POSTA CA SUNT NISTE AMARATI…MARLANI ASTIA MERITA LAFEL DACA AU FAMILE.

  2. Simplu Remus…oamenilor le este frica si mai ales la sate..acolo aceste mizerii fac legea si barbatii in general ori sunt in strainatate ori nu vor sa se complice si asta din cauza ca astia formeaza o gasca de boschetari si oamenilor cu bun simt le este frica sa reactioneze…..unde e politia..sau asteapta sa fie nenorociri ca apoi sa faca si ei ceva?

  3. Sunt tigan si ce am vazut ma socheaza,sa arunci bere in cap copiilor fata de mama si mamei fata de copii,asta e intradevar terorizare,deci pana la urma eu cred ca sunt uscaturi si scarbe de oameni in toate natiile si regiunile lumii intalnim sucursuri de genul asta peste tot,dar eu cred ca astia au un grad de nesimtire si dau dovada de un tupeu extrem de mare si mai mult decat atat sfideaza comunitatea unde traiesc si se cred intangibili,as fi bucuros sa aud ca intradevar astia vor plati cu varf si indesat,

  4. wai frate cine se cred astia…. trebuie ca politia sa ia masuri nu se poate ca astia sa-si faca de cap asa cum vor iei.

  5. Va urma o catastrofa televizata daca fustratu ala nu-si vede de treaba lui si continua sa terorizeze lumea in sat…. trage si altii dupa el ca sa nu fie singur ca el singur nu e in stare sa tina piept nici macar unui pusti de 17 ani…am auzit ca sta la soacrasa nici macar aia nu il mai suporta,sta pe bani ei si ea munceste de ani de zile sa intretina acest monstru de o rautate nemaivazuta,tot ce sa intamplat in acel sat este din cauza acestui alberto el este un fustrat care merita ce este mai rau,speram ca politia sa-si faca treaba.

  6. eu in locul acestui speciment as incerca sa fug cat vad cu ochi,oamenii care deja au memorat toate mizeriile lui nu vor uita atat de usor,indiferent de scuzele pe care acest nimeni in drum le are, am fost la discoteca in acel sat cand era portar la usa si acest alberto…un nimeni obisnuia sa bata pe orsicine se uita in ochi lui daramite sa mai si scape un pahar jos si toate astea le face doar pentru a demonstra ca e cineva,nu era vb de pahar sau altceva,vroia doar sa se etaleze gratis…. e un nimeni merita marginalizat credetima

  7. Hei ce zici acolo colega….ala batea pusti si cand treceau baietii adevarati lasa capul in jos si nici macar nu spunea nimic e un fustrat acest alberto un vai mama lui..un SARMAN

  8. E VINA TA DANGOZ,ERA SI ESTE UN SARMAN A STAT TREI LUNI DE ZILE LA TINE CA PORTAR SI CUM SA VAZUT BAGAT IN SEAMA DEJA CREDEA CA SI EL E BAIAT SI POATE SA JUDECE SI EL PE CINEVA…DE UNDE SI PANA UNDE O MIZERIE POATE SA RIDICE CAPUL ATAT DE MULT SI SA AIBA TUPEU SA TERORIZEZE COPII SI FEMEI

  9. EU CRED CA DA…. MAI ALES PE UNUL CARE EU IL CUNOSC,TAICASU FACE IN CURTE REPARATII DE CAROSERII ,LA CISMEA VIZAVII DE TROITA ACOLO SI LOCUIESTE SI ACOLO IL MAI VAD SI PE ASTA..FAM DE JIGODII,SIGUR E ASTA IRIMIA,JEPCARI RAUTACIOSI OAMENI DE NIMIC.

  10. trebuie luate masuri urgente cu astia care isi bat joc de femei si copii si cred ca doar ei sunt stapani peste tot,nu ma ,mira sa aud ceva care va fi in dezavantajul lor,astia trebuie huiduiti pe oriunde ar merge chiar si daca au familia langa ei,ar fi un exemplu care orice prost si-ar da seama ca nu mai trebuie sa jicneasca si sa bodjocureasca copii si femei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *