Noi inscrieri la ziarul Buzz pentru copiii si adolescentii care vor sa devina mici reporteri

jurnalul buzzÎncepând de astăzi, timp de o lună, se fac înscrieri la ziarul Buzz pentru copiii care sunt pasionați de scris și doresc să descopere lumea televiziunii, a presei scrise, a radioului. Astfel, cei care doresc să facă parte din redacția singurului ziar de copii din Botoșani, se pot înscrie până pe data de 18 mai, trimitând un email la [email protected] cu urmatoarele date: nume, prenume, varsta si un numar de telefon la care sa poata fi contactati pentru selectia cea mare.

Grupele de vârsta pentru care se fac inscriere sunt:

6-8 ani – Piticii

9-11 ani – Juniorii

12-16 ani – Adolescenții

like facebookDetalii referitoare la inscrieri se pot obtine si la telefon 0722.246257 ori pe pagina de Facebook a ziarului.

Odata intrati in redactia singurului ziar scris de copii si adolescenti din Botosani si in redactia televiziunii adolescentilor, participantii vor merge pe teren la evenimente care interviu buzzau loc in oras, vor invata tehnici de obtinere a unui interviu, vor scrie stiri si reprotaje in publicatia lor, vor invata prin exercitii de dictie sa vorbeasca clar si cat mai expresiv si isi vor dezvolta vocabularul prin exercitii specifice. De asemenea, gratie siteului telebuzz.ro care gazduieste mini televiziunea online dedicata adolescentilor, copiii vor deveni moderatori in emisiuni specifice varstei lor, se vor familiariza cu tainele televiziunii, ale radioului si vor intalni oameni importanti din oras si nu numai.

Scopul activitatilor organizate, specifice fiecarei grupe de varsta, este acela de a-i face pe copii sa scape de tracul de microfon, de scena, sa vorbeasca liber in fata camerelor de luat vederi, sa scape de timiditate, sa prinda curaj si, nu in ultimul rand, sa-si dezvolte abilitatile in zona literaturii.

Printre cele mai recente activitati de amploare organizate in cadrul redactiei ziarului Buzz amintim lansarea de carte scrisa de un copil de 13, carte care deja a ajuns in librarile Alexandria din tara, realizarea de emisiuni la televiziunea online a copiilor si adolescentilor din Botosani, aparitii la posturi de televiziune locale si regionale, interviuri cu personalitati de marca din cultura romana, cu vedete muzicale, cu directori de institutie etc sau organizarea concursului de reportaje  video Botosani, orasul meu drag la care sunt implicati toti participantii.

Anual, se organizeaza doua sesiuni de inscrieri pe an pentru a intra in redactia ziarului Buzz, una in luna mai si alta in luna septembrie. De fiecare data, pentru toate grupele de varsta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *