Un bărbat a decedat după ce s-a înecat cu o bucată de carne

medicina legala noapteaUn bărbat de 44 de ani a decedat, duminică noaptea, după ce s-a înecat cu o bucată de carne. A.C., din comuna Leorda, se afla la casa unui prieten din aceeaşi localitate şi după ce au golit mai multe sticle cu tărie au decis să servească masa de seară.

Amicul a pus le masă două farfurii cu varză cu carne iar la un moment dat A.C. a căzut de pe scaun ca secerat şi a dus mâinile de gât.  Speriat prietenul a pus mâna pe telefon şi a sunat la 112 anunţând că prietenul de pahar se sufocă cu mâncare.

Cadrele medicale spun că l-au găsit pe bărbat prăbuşit în curtea casei. Bărbatul se afla în stop cardio respirator iar în momentul când i-au deschis gura au observat o bucată de carne care-i bloca căile respiratorii superioare. Imediat după ce au extras cu o pensetă carnea au fost demarate procedurile de resuscitare însă fără efect.

like facebookDupă miezul nopţii cadrele medicale au declarat decesul. Corpul bărbatului a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală unde legiştii vor stabili cu exactitate cauzele morţii.

Sursa: OpiniadeDorohoi.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *