Proprietarii caselor de pe Bulevardul Mihai Eminescu pregătesc un nou protest. Vezi de ce!

constructie bloc Semnal pe Bulevardul Mihai Eminescu BotosaniProprietarii caselor de pe Bulevardul Mihai Eminescu, dar şi de pe strada Petru Rareş şi Calea Naţională pregătesc un nou protest, nemulţumiţi de intenţia Primăriei de a autoriza construcţia unui bloc de locuinţe în zonă.

Reprezentaţi de Asociaţia EMA- Ecologic- Mediu- Ambient Botoşani, cei 84 de proprietari de case şi terenuri, au înaintat atât Primăriei, cât şi Consiliului Local, Prefecturii şi Consiliului Judeţean adrese prin care îşi manifestă opoziţia faţă de proiectul firmei Semnal SRL de a construi blocul de pe Bulevardul Mihai Eminescu (în spatele fostei fabrici de îngheţată Yba).

like facebookProtestul survine ca urmare a deciziei municipalităţii de a modifica Planul Urbanistic General, astfel încât acesta să permită construcţia unui imobil de cel puţin P + 3.

„Avand in vedere responsabilitatile dumneavoastra directe de serviciu privind asigurarea respectarii legilor  si reglementarilor de Urbanism, a drepturilor fundamentale ale proprietarilor de case individuale din zona Bdul Mihai Eminescu, prevazute Constitutional si in legi specifice, vă rugăm să nu emiteţi niciun aviz, niciu document de urbanism pentru ampplasare de imobil cu destinaţia Locuinţe colective pe terenul din Bulevardul Mihai Eminescu nr. 121”, se arată în adresa înaintată municipalităţii, spre ştiinţa arhitectului şef Dan Sandu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *