VIDEO Un bărbat a fost înjunghiat, iar zeci de persoane au ieşit în stradă. Oamenii legii au masat toate forţele în zonă

politisti in parcul tineretului cu tuganiUn scandal izbucnit, sâmbătă seara, în Botoşani a alertat toţi poliţiştii şi jandarmii aflaţi în serviciu. Un tânăr, de 32 de ani a fost înjunghiat în spate de un bărbat, de 41 de ani, iar în urma scandalului zeci de persoane, din zona Parcului Tineretului au ieşit în stradă.

Poliţiştii au trimis toate forţele aflate în serviciu la faţa locului pentru a calma lucrurile. Din primele informaţii se pare că în urma unui conflict între vecini, Vasile Zarafan a fost înjunghiat fiind transportat, cu o ambulanţă la spital.

like facebookZeci de rude au ajuns şi la Unitatea de Primiri Urgenţe pentru a se interesa de starea bărbatului, iar pentru a preîntâmpina incidente poliţiştii au trimis o dubă cu mascaţi.

În paralel, agresorul a fost ridicat pentru audieri urmând ca în funcţie de concluziile medicale să se stabilească încadrarea faptei pentru care este cercetat.

politisti in parcul tineretului cu tigani1politisti in parcul tineretului cu tigani2barbat injunghiat targa spital

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *