Un fost preşedinte de organizaţie a PDL candidează la primărie din partea ALDE

candidat paltinis aldeUn preşedinte al unei organizaţii PDL a ajuns să candideze la alegerile locale din partea ALDE, după ce nu s-a înţeles cu preşedintele PNL la unificarea partidelor de dreapta.

Este vorba despre Stelică Cheptrosu din comuna Păltiniş care a ales să îl frunte pe primarul liberal Costel Romanescu.

Candidatul ALDE susţine că printre priorităţile sale se numără achiziţia unui autocar pentru transporul elevilor la liceul din Darabani precum şi o autospecială pentru intervenţii la incendii.

“Priorităţile sunt infrastructura rutieră şi de apă, dar trebuie să sprijinim şi alte sectoare. Spre exemplu avem nevoie de un autocar pentru transportul tinerilor care fac şcoala la Darabani. Foarte mulţi abandonează liceul deoarece părinţii nu au posibilitatea de plată. Trebuie achiziţionată o maşină de pompieri. Dacă este un incendiu, trebuie să vină maşina de pompieri de la Dorohoi. Sunt în politică din 2010. Am fost în PDL. Acest partid nu a fost recunoscut în comuna Păltiniş când s-a făcut fuziunea cu PNL-ul. Domnul Romanescu mi-a spus: fiecare să meargă pe drumul lui. El are oamenii lui. Am ales un partid curat. Sunt o persoană corectă, o persoană care am muncit cinstit. Am cei şapte ani de acasă şi frică de Dumnezeu”, a declarat reprezentantul ALDE.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *