FOTO! Zeci de botoșăneni au ieșit în stradă pentru susținerea familiei Bodnariu

protest botosaniZeci de botoșăneni au mers, sâmbătă, la Suceava pentru a participa la un protest de amploare pentru reîntregirea familiei Bodnariu, ai cărei copii au fost luați abuziv de statul norvegian.

Oamenii s-au mobilizat și au mers de dimineață în orașul vecin pentru a fi prezenți la protestul care a început la ora 12.00. Cei mai mulți dintre ei fac parte din Biserica Penticostală.

like facebookPeste șapte mii de persoane au participat la protestul de la Suceava, atât din Botoșani și Suceava, cât și din Neamț și Iași.

postolache botosani„Noi credem că copiii sunt ai părinților, nu ai statului iar creșterea și educarea lor trebuie făcută de aceștia, nu de părinți surogat, interesați mai mult de câștigul efemer al prezentului decât de viitorul veșnic al copilului. Glasurile și plânsetele copiilor din Norvegia ne-au unit astăzi în lupta împotriva unui sistem umanist și ateu, care își menține existența prin suferința și durerea provocată celor pe care ar trebui să-i protejeze și să-i apere”, a spus predicatorul Postolache din Botoșani.

Proteste au loc în mai multe județe din Romania, dar și în Austria, Belgia, Germania, Grecia, Olanda, Ungaria, Italia, Irlanda, Norvegia, Polonia, Scotia, Spania, Elvetia, Suedia, Marea Britanie, SUA, Canada, Hawaii, Australia, Noua Zeelanda, potrivit unui grup de sprijin pentru familia Bodnariu de pe Facebook.

Manifestaţiile de protest sunt faţă de Barnevernet (Serviciul Pentru Protecţia Copilului din Norvegia) care i-au luat pe micuți abuziv din sânul familiei.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII AICI!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *