Încă o condamnare în dosarul tâlhăriei de 37.000 de euro

talharie Petru Rares
Talharia a avut loc pe strada Petru Rares

Un ultim inculpat din dosarul tâlhăriei de 37.000 de euro petrecută la sfârşitul anului 2011. Florin Ciobanu a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare şi obligat, în solidar cu ceilalţi inculpaţi la plata a 31.900 de euro către partea vătămată Costel Jitariuc. Dosarul său a fost disjuns din cel principal având în vedere că acesta a fost plecat din ţară.

Inculpatul a avut rolul de şofer al maşinii cu care au fugit tâlharii. Decizia instanţei nu este definitivă. Condamnări definitive au primit ceilalţi incuplai. Daniel Huţanu a primit cinci ani cu executare, Constantin Huţanu, patru ani de închisoare cu executare şi Andreea Mihalache, cinci ani cu executare. Cu suspendare au primit Paul Eduard Ciubotariu, două luni de închisoare, Marius Aroşiţei, doi ani de închisoare, Florin Roman, doi ani şi patru luni şi Aurel Fediuc, un an de închisoare.

 

În luna decembrie 2011, valutistul Costel Jitariuc a fost agresat şi tâlhărit de 37.000 de euro. Patru persoane au ajuns, cu două maşini, pe strada Petru Rareş pentru a se întâlni cu victima, pe care Andreea Mihalache a contactat-o telefonic. După ce au lovit-o şi i-au luat banii, tâlharii au dispărut cu una dintre maşini, lăsând la faţa locului un autoturism Opel.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *